Print Friendly

OTV Home Care blijft tijdens de corona-crisis dezelfde professionele thuiszorg bieden. Hoe doen we dat:

  • Onze medewerkers beschikken vanaf het eerste uur over de noodzakelijke beschermingsmaterialen.
  • We informeren en begeleiden hen in de te volgen voorschriften.
  • Onze regioverantwoordelijken staan in nauw contact met de verzorgenden, poetsvrouwen en huishoudhulpen om hen te ondersteunen.
  • Nieuwe aanvragen worden door ons onmiddellijk opgenomen.
  • Onze regioverantwoordelijken zijn persoonlijk bereikbaar voor vragen van cliënten.

Het grootste deel van onze medewerkers gaat opnieuw van start vanaf heden. En dus staan wij weer volop paraat met al onze diensten!

Onze verzorgenden en poetsvrouwen blijven net als voorheen hun cliënten ondersteunen. Zij beschikken  over de nodige middelen en hanteren de veiligheidsregels zoals die door de overheid werden opgelegd.

Ook onze huishoudhulpen zijn terug aanwezig en kunnen herstarten. Contacteer ons indien u ondersteuning nodig hebt in uw dagdagelijkse huishouden. Onze regioverantwoordelijke zoekt samen met u naar een passende oplossing.
Bent u vermoedelijk of bevestigd besmet met het corona virus, Dan kan onze dienst gezinszorg u passend ondersteunen.

Onze thuisverpleging verzorgt 7/7 haar patiënten op een veilige, hartverwarmende manier.

OTV Home Care maakt het verschil

Onze waarden blijven we trouw! We konden niet langs de kant blijven zitten. Onze kracht zit in onze medewerkers waar we ontzettend trots op zijn!

Inge, 43 jaar en al 10 jaar werkzaam in de zorg vertelde ons dat ze niet bang is. We respecteren nu nog meer dan voorheen onze veiligheidsvoorschriften. “We wassen onze handen tot ze eraf vallen”. Inge let nu extra op wat mensen nodig hebben. Een schouderklopje of iemand zijn hand eens vast pakken, kan nu niet meer, maar dat maakt ze goed met veel te luisteren en ze bakt meer wafels en cakes dan voor de corona!

Joyce, 22 jaar, belt momenteel mensen uit West-Vlaanderen op die onze hulp uit angst hebben stop gezet. Een initiatief dat enorm wordt geapprecieerd. “Mensen zijn verwonderd dat wij nog begaan zijn met hen en dat wij hen zomaar kosteloos opbellen”, lacht Joyce. “Ik moet niet veel moeite doen om het gesprek aan de waggel te houden. Mensen missen hun kinderen, ze kunnen niet ver naar buiten en op den tv is er ook niet veel. Zo’n babbeltje is dus welkom. Ik heb ook al verschillende personen kunnen uitleggen dat wij alle maatregelen nemen om de veiligheid te garanderen. Daar ben ik wel blij om”, zegt Joyce, “want ze hebben die hulp echt nodig!”

OTV Home Care