Print Friendly

Hieronder een kleine greep van mogelijkheden uit ons aanbod. Deze behandelingen kunnen naar ieders behoeften en wensen met elkaar gecombineerd worden tot een volwaardig arrangement.

verwenzorg

Gelaatsverzorging

Deze behandeling laat u opnieuw stralen! De huid wordt gereinigd, verzorgd,…volgens wat uw huid nodig heeft en wat u zelf wenst. Onze schoonheidsspecialiste laat u genieten.

Manicure

Bij de schoonheidsspecialiste kunt u ook terecht voor het verzorgen van nagels, nagelriemen en handen, voor het knippen en lakken van nagels, vijlen,… Kortom, alles om uw handen zacht en verzorgd te maken.

Pedicure

Heeft u last van kalknagels, likdoorns, eelt, … of wilt u gewoon uw voeten eens verwennen, dan kunt u kiezen voor deze behandeling.

Infraroodsauna

Onze infraroodsauna is de ideale plek om even optimaal te ontspannen en nieuwe energie op te doen in een relaxerende omgeving. De combinatie van warme lucht en infraroodstralen zorgen voor een grondige reiniging van huid en lichaam, soepelere spieren, een zachte gezonde huid en een algemeen gevoel van behaaglijkheid.

OTV Home Care